Dag 31 - Något jag aldrig trodde att jag skulle berätta

Ni vill alltså veta en hemlis?
Något jag aldrig skulle berättat annars..

Om jag fick bestämma skulle jag vilja stanna i den här perioden i mitt liv, högstaidet.
Då är man i den perfekta åldern, jag har haft mina bästa år hitills iaf. Man är varken för liten elr för gammal. Helt perfekt!
Man är ändå så pass stor att man kan och vill klara sig själv i vissa situationer, men kan ändå få bli ompysslad hemma utan problem. De mesta är grattis, som tandläkarbesök och vanliga sjukhusbesök. Eller iaf inte lika dyrt som om jag hade varit en fullt vuxen männsika. OM vi hade varit fattiga efter alla läkarbesök hit och tandläkarbesök dit jag har varit på de senaste tre åren lxm?
Ah, och de under de här åren som man får uppleva så mycket nya saker - lycka, saknad, kärlek, äkta vänskap, hat kanske? Man växer lxm upp, kommer i pubereteten och lär sig så sjukt mycket bra och dåliga saker inför livet.

Åren då jag var tolv tills nu, när jag snart är sexton har varit de absolut bästa åren i mitt liv. Ganska mycket har varit på grund av saker som hänt i södertörns. Tror inte jag hade varit samma person som jag är idag, om jag hade gått kvar i tomtberga. Hade definitivt inte lärt känna några av de finaste människor jag har då, inte fått uppleva äkta kärlek och inte fått fin månsidig vänskap.

Japp, jag är iaf sjukt stolt över mitt liv och vart jag står just nu, och att de senaste åren - 2007 till 2010 har varit de bästa i mitt liv, de har såklart hänt dåliga saker oxå. Men jag har nog utvecklats mest, lärt mig mest och fått uppleva mest under den här perioden av mitt liv





Här är resten av listan ;)

RSS 2.0